Dansen en zingen met ABBA Tribute…..het mag weer!!

Normal abba tribute 2020
Afbeelding: ABBA Tribute

Op vrijdag 1 oktober 2021 wordt het podium van ‘t Haske omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om half negen ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle zomeravond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (100ste Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Praktische informatie

Het ABBA Tribute concert vindt plaats op vrijdag 1 oktober 2021, openingstijd publiek 19:30 uur
Starttijd concert 20:30
Locatie: ’t Haske Joure
Kaartjes kunnen online worden gekocht via http://www.abba-tribute.nl

Dit artikel verscheen eerst op SneekActueel.nl

Adverteren op Leeuwarden Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leeuwarden Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leeuwarden
11:17

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief