Explosie bij horecagelegenheid in Leeuwarden

8 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van dinsdag 10 oktober op woensdag 11 oktober heeft er een explosie plaatsgevonden bij een horecagelegenheid aan de Peperstraat in Leeuwarden. De explosie vond rond 03:25 uur plaats en heeft de glazen voordeur van de horecagelegenheid beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen.

Politieonderzoek

De politie kreeg een melding van de explosie en ging ter plaatse. Daar troffen ze het beschadigde pand aan. Er is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op de plaats van het incident wordt sporenonderzoek gedaan en er wordt gesproken met getuigen.

Geen aanhoudingen

Op het moment heeft de politie nog niemand aangehouden. Ze zijn op zoek naar mensen die meer informatie hebben over wat er is gebeurd of die iets hebben gezien in de nacht van de explosie. Ook mensen die beelden hebben waar iets op te zien is, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie roept mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord, of die over relevante camerabeelden beschikken, op om zich te melden.