Één persoon aangehouden na incident aan de Oostergoweg in Leeuwarden

22 dagen geleden gepubliceerd

Afgelopen nacht heeft er vermoedelijk een steekincident plaatsgevonden aan de Oostergoweg in Leeuwarden. Één persoon raakte bij het incident gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Vlak na het incident kon één persoon worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Incident en slachtoffer

Het incident vond plaats op maandagavond rond 19:43 uur. Een 44-jarige man uit Leeuwarden raakte gewond en is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is op dit moment nog onduidelijk of er daadwerkelijk een steekincident heeft plaatsgevonden.

Aanhouding en onderzoek

Kort na het incident, iets na 20:00 uur, werd een 37-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident. De politie heeft een onderzoek gestart naar het incident en de toedracht. Op locatie is sporenonderzoek verricht door de forensische opsporing. Ook worden getuigen gehoord en camerabeelden uit de omgeving bekeken.

Het is belangrijk dat mensen die iets verdachts gezien hebben, of meer weten over dit incident, zich melden bij de politie.