Tweede editie van Expeditie Middelsee op 30 september

9 maanden geleden gepubliceerd

De tweede editie van Expeditie Middelsee vindt plaats op zaterdag 30 september. Deze dag staat in het teken van het verkennen van Middelsee, de nieuwe wijk direct onder het Van Harinxmakanaal. Zowel bewoners, toekomstige bewoners als andere geïnteresseerden zijn welkom om de wijk te ontdekken.

Activiteiten in Middelsee

Van 11.00 uur tot 15.00 uur kunnen bezoekers uitgebreid kennismaken met Middelsee. Makelaars en ontwikkelaars zijn aanwezig op diverse locaties in de wijk, waar ze meer informatie geven over de projecten die momenteel in de verkoop zijn of binnenkort komen. Dit zijn onder andere de projecten Wetter Wenje en Bolwerk van PC Vastgoed, Baken van ontwikkelaar Toeck en de appartementen van Huis aan de Haven van ontwikkelaar MWPO. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar over de projecten in De Zuidlanden en de vrije kavels in Unia.

Activiteiten voor kinderen

Er is ook gedacht aan de jongste bezoekers. Rondom het plein van IKC Middelsee wordt een sport- en speldag georganiseerd. Kinderen kunnen tussen 11.00 uur en 15.00 uur verschillende sporten beoefenen en deelnemen aan diverse activiteiten, zoals een klimmuur, een stormbaan en een basketbal-clinic.

Rondrit over het bouwterrein

Een rondrit over het bouwterrein maakt deel uit van Expeditie Middelsee. Onder begeleiding kunnen bezoekers het terrein verkennen en meer te weten komen over de ontwikkelingen in Middelsee. Het verzamelpunt voor de rondrit is Docks, het informatiecentrum van Middelsee aan de Redbadwei 14.

De toegang tot de dag is gratis. Wethouder Hein de Haan opent Expeditie Middelsee officieel om 11.00 uur.