Man zwaargewond bij woningoverval Coopmansstraat

Normal aangepastpolitieauto

In de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 juni heeft er rond middernacht een woningoverval plaatsgevonden op de Coopmansstraat in Leeuwarden. Een man is bedreigd en mishandeld door twee personen. Wat zij precies buit hebben gemaakt wordt nog onderzocht. Er zijn op dit moment nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving.

De politie ontving rond 00:00 uur de melding van een woningoverval. Twee personen zouden een woning zijn binnengedrongen en een man ernstig hebben mishandeld. Het slachtoffer is een 39-jarige man uit Leeuwarden. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht om daar te worden behandeld aan zijn verwondingen. Omdat er mogelijk een merkwaardige geur werd waargenomen in de woning, is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft metingen uitgevoerd en heeft niets opmerkelijks waargenomen.

De daders zijn in een nog onbekende richting weggegaan. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart, waaronder forensisch onderzoek. Zo wordt er in en rondom de woning naar sporen gezocht, wordt er gezocht naar mogelijke getuigen en wordt er met het slachtoffer gesproken. Het onderzoek gaat vandaag volop door.

Adverteren op Leeuwarden Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Leeuwarden Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Leeuwarden
11:03

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief